~ Iffa's $tuff ~
tag
By: Mummy Aleya

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 30-Dec-2008 08:04 Email | Share | | Bookmark
P.A.N.T.A.I S.E.D.I.L.I


coming soon...


Thursday, 18-Dec-2008 09:03 Email | Share | | Bookmark
Saaaaaaaaaaayang papa...:)


Khas untuk abang yang puas melayan kami... hehehe


Tuesday, 16-Dec-2008 11:02 Email | Share | | Bookmark
My BESTFREN..



Friday, 28-Nov-2008 05:34 Email | Share | | Bookmark
20th ~ 23rd November trip...

 
on da way nak p jakarta..
aper nak oder nih.. pelik2..
View all 22 photos...
Huhu dah lama tak berjalan jauh.. Alhamdullillah dapat gak p Jakarta ~ Bandung trip.. yang paling penting thanks to abang coz belanja we all sumer.. hehe walaupun air asia je..
Seronok gak ar dapat jumpa ngan auntie Lita yang dok kat jakarta.. she's very humble person.. Uncle Wibowo pun sama.. Moga kalian makin dimurahkan rezeki erk..
Cuma yang jadi tak besh tu.. dlm airport balik aku terus muntah2 ngan cirit birit.. huhuhuhu... sedey btul,laaa... food poisoning..
Anyway ni jelah yg sempat ditangkap pakai camera hubby aku..


NASI + SUP BETAWI + TEA


Masjid Istiqlal, Jakarta


Wednesday, 1-Oct-2008 05:15 Email | Share | | Bookmark
::SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI::

 
 
 
View all 50 photos...
Alhamdullillah, kali ni raya ke-3 kami beraya sekeluarga.. cuma kali ni beraya di Skudai, JB.. hehehehehhe... My home town.. tu yg lagi bertambah-tambah gembiranya..
dah lama tak cuti lama camni utk balik kampung.. seminggu kat JB.. syok gilerr....
rasa tak nak balik KL lagi.. huhuhu

Kali ni Mak Ngah je raya belah 'sana'.. huhu.. tu pasal gambar pagi raya takder Mak Ngah.. huhu.. tp kak Aleya ni keep asking mummy "Where Aish..Aish ane?"..huhu
hmm.. raya ni first time hubby balik kg Batu Pahat.. so penat lebih sikitlah .. tak kisahlah..penat poket pun ye.. penat tol pun ye.. penat minyak keta pun ye.. apetah lagi penat badan.. huhu.. Aleya sampai demam & batuk2.. sib baik cepat recover. kalau tak ..tak pasal2 aku kena sambung cuti.. huhu..

Pada semua yang mengenali kami, kami memohon maaf atas segala salah silap serta keterlanjuran yang sengaja mahu pun tidak sengaja yg telah kami lakukan..
Selamat Hari Raya - Maaf Zahir & Batin..
Moga kemaafan dari kalian memberi keberkatan kepada kami sekeluarga.

Conclusion : Aleya Hepi + Mummy Hepi + Papa Hepi-'Hepi".. hehehe


seronok tengok budak berdua ni bersama.. huhu


tgk,la Aish ni..


hmm.. nilah kawan saya..


giler sedap.. huhu


ceh..ceh..


Selamat Hari Raya


My Father's family



[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net